logo

                            ​        

Las associacions

Companhiá Artemusas 31

Creada en 1993, l’associacion s’es estacada a desvolopa  accions de ciutadanetas d’educacion a l’environament per la creacion d’espectacles interactius e interculturals e la programacion de projèctes culturals eco-ciutadant. A participat a nombrosas accions de solidaritat e òbra per la valorisacion del patrimòni d'Occitània. Considera coma seunas las valors dels trobadors : l'art de la paraula, la convivéncia (respèct mutual, partatge, calor umana), lo paratge (egalitat totala). Produís activitats culturalas en tot desvolopar diverses arts scenics : la poësia, lo conte, lo cant, la musica, la dança, lo palhassa.

La Companhiá Arthemuses 31 es afiliada a la federacion francesa dels clubs UNESCO, a la liga de l’ensenhament 31 e a la federacion Convergéncia Occitana.

 

Las accions
Lo project Enfin lo Mond

La diffusion de l'espectacle de « Los Mond’Òc » cants occitans francés arrengaments musica del mond e animacion fòrom teatral dins lo cadre del project «  Enfin lo mond » « At last the world »  «  Por último, el mundo » crea  ligam social a partir dels barris de Tolosa vèrs lo mond per l’intermediari dels locs d’educacion e/o culturals en tot portar un messatge de fraternitat, de refleccions collectivas per bastir un avenidor durable.

Los actors :
Alexia : Dançaira, comediana, cantaira.
Estella : Cantaira, contaira, comediana, trobairitz, lectritz e garda-rauba.
Claire : Musicaira violoncelista, comediena
Jessica : Cantaira, musicaira ( clavièr )
Charlou : Cantador, poèta, comedian, contaire, e musicaire.
Olivier : Palhassa, comedian, cantaire, dançaire e musicaire.
Alexandre : Cantaire, comedian
Laurent : Guitarrista, grafist

Los Produches : espectacles de nadal, espectacle itinerants en natura, concèrt,  espectacle d’éducacion a l’environament, animacion a la demanda.

Compagnie Arthémuses 31
Ostal Occitania 11 rue Malcousinat
31000 TOULOUSE
Tél : 05 34 60 12 16

Estella 06 28 16 49 68 /  Charlou 06 84 59 71 22

arthemuses31@yahoo.fr
arthemuses@gmail.com
le site d'Arthémuses31
http://www.wix.com/arthemuses/enfinlemonde